Hotel Mitland

3408 viewsAriënslaan 1
3573PT Utrecht
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Stadshotel in het Groen

Hotel Mitland**** ligt op een unieke locatie: midden in het groen, aan het water en tegelijkertijd vlakbij het historische centrum van Utrecht. Hotel Mitland kijkt uit over het oude Fort De Bilt en grenst aan een ruim park. Door de bijzondere architectuur van het gebouw lijkt het alsof de natuur rechtstreeks naar binnen komt. Hotel Mitland heeft moderne comfortabele kamers, prachtige terrassen aan het water, een sfeervol restaurant en diverse voorzieningen om te sporten en te ontspannen.

Restaurant Brasserie Vlonders, het best bewaarde geheim van Utrecht, ligt direct aan het water van Fort De Bilt en is de ideale plek om privé of met zakenrelaties te dineren. Het uitzicht, de gastvrije omgeving, de dagverse gerechten en de mooie wijnen zorgen voor de perfecte dag/avond.  

De stijlvol ingerichte terrassen bieden de mogelijkheid om van de prachtige natuur te genieten onder het genot van koffie met gebak, ontbijt, lunch en/of diner. 

Heeft u behoefte aan sportieve ontspanning, Hotel Mitland biedt dit in de vorm van negen bowlingbanen. Voor, tijdens of na het bowlen kunt u een hapje en drankje nuttigen in de gezellige bowlingbar van Mitland Bowling.  

 

 

 

 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.