Boerderijcamping Het Varsenerveld

5596 views


Fiets buiten opladen
Accu binnen opladen
Bijgewerkt op 17-10-2022

Emslandweg 14
7731RP Ommen
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Locatie en sfeer
Kamperen bij de boer, midden in het Vechtdal Overijssel. Hier heeft men nog alle tijd en kunt u de dagelijkse beslommeringen ver achter u laten. Het Rustpunt en de camping zijn bijzonder geschikt voor de actieve 50-plusser,  maar ook ideaal voor gezinnen met kinderen.
U kunt er heerlijk fietsen en wandelen in prachtige natuurgebieden, genieten van het afwisselende landschap, de bosrijke omgeving en de grazende koeien met hun kalfjes.

 

 De boerderijcamping biedt 25 zeer ruime kampeerplaatsen met voldoende privacy om uw eigen vakantieplek in te richten. U kunt ’t Bakhuus huren, een vrijstaand, vierpersoonshuisje met drie slaapkamers en eigen bergruimte. Ook logeren op basis van logies met / zonder ontbijt is mogelijk.

 Omgeving en activiteiten
Genieten in een bosrijke omgeving van rust, ruimte en gastvrijheid op ca. 4 km buiten Ommen aan de Vecht. Natuurgebied Het Varsenerveld ligt op loopafstand. Het Junner koeland (5 km), is een gebied tussen een afgesneden Vechtarm, met uiterwaarden, rivierduinen en moerassige gedeeltes. Natuurgebied Varsen (1 km), is een grootschalig nieuw natuurgebied met rondtrekkend melkvee en het Reestdal (6 km), een mysterieus stukje natuur met hooilanden, akkertjes, heidevelden en bossen. De Ommerschans (6 km), is een voormalige bedelaarskolonie, waar u een rondwandeling kunt maken. In Ommen (4 km) vindt u behalve winkels en leuke cafeetjes, ook het Tinnenfigurenmuseum. Beleef ook eens de dynamische hanzestad Zwolle (20 km).

 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.