Brasserie Hotel de Nymph

3910 viewsVoorstraat 45
3231BE Brielle
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Brasserie hotel de Nymph is een vier-sterren hotel met een aparte typische Franse Brasserie gelegen in Brielle. Brielle is een historische vestigingstad in het natuurrijke gebied van Voorne-Putten, dicht gelegen bij de Europoort, Maasvlakte. Het hotel beschikt over negen luxueuze ingerichte suites, waarvan ieder een eigen karakter heeft. Kom heerlijk tot rust in onze suites, geniet van ontbijt, lunch of diner in onze tuin of knusse Tuinkamer. Maak de Brielse rust, persoonlijke service, gastvrijheid en de historie mee.

Brasserie de Nymph is te omschrijven als een laagdrempelige typische Franse Brasserie en zeer gastvrij. Velen noemen het de huiskamer van Brielle, mede door de sfeer, typische brasseriegerechten en het karakteristieke pand uit de 16e eeuw waar de Brasserie zich in bevindt. Iedereen is meer dan welkom om te gezellig te komen drinken, lunchen of dineren. Uitgebreid genieten van Franse Brasserie producten.

Diner met groepen mogelijk tot 140 personen.

Genieten van de Brielse rust, persoonlijke service en rustgevend ontbijten, lunchen of dineren in de tuin of knusse Tuinkamer van de Nymph….

Hotel de Nymph beschikt over negen luxueus ingerichte ruime suites. Deze kamers zijn allen verschillend van inrichting en hebben een geheel eigen karakter. Alle suites zijn rookvrij en beschikken over een flatscreen tv, gratis WIFI, comfortabele zithoek, boxsprings van Norma en bureau met aparte bureaustoel. De badkamers hebben douche of bad/douche en toilet. Elke kamer heeft een unieke naam gekregen van de vele wateren waar de omgeving van Brielle rijk aan is.

Een aantal kamers is zeer geschikt als Bruidssuite, hiervoor bieden wij een speciaal bruidspakket aan 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.