Ouwerveldezicht

3315 viewsSchouwenbaan 10
4725ST Wouwse Plantage
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


B&B Ouwerveldezicht ligt aan oostzijde van de Brabantse Wal. Informatie kunt u vinden op: www.brabantsewal.nl

Er zijn in de omgeving van Bed &Breakfast Ouwerveldezicht veel natuurgebieden onder andere:

  • Landgoed Wouwse Plantage. Wandelpaden door het natuurgebied hele jaar toegankelijk. De karakterestieke monumentale panden in het plantagecentrum zijn alleen opengesteld o.a. 2e Pinksterdag 28 mei tijdens de Brabantse waldag 2012 (www.vvvroosendaal.nl), tijdens de Harvest Fair (www.harvestfair.nl)  en het Fantastyval (www.fantastyval.nl). Buiten deze periode informatie via het VVV Roosendaal. 't Landgoed is maar 1,5 km van B&B Ouwerveldezicht verwijderd.
  • Landgoed Lievensberg (Blote voetenpad met een lengte van ruim twee kilometer, voert langs de mooiste plekjes van landgoed Lievensberg)
  • Landgoed Mattenburgh (www.brabantslandschap.nl)
  • Kalmthoutse heide (www.grensparkzk.nl)
  • Kasteeltuin Ravenhof, Moretusbos te Putte (www.staatsbosbeheer.nl)
  • Benedensas is een prachtig historisch sluizencomplex in de Steenbergsche Vliet. Heerlijk om te vertoeven en over te steken met een beweegbare voetgangersbrug.

Naast het fietsroutenetwerk Brabant kunt U ook gebruik maken van het Belgische fietsroutenetwerk. Fietsknooppunten 1, 28 en 81 in de directe route van de Plantage fietsroute van 35 km makkelijk te volgen via de zeskantige rood-witte bordjes in de omgeving van de Brabantse wal. Diverse fiets en wandelroutes in de omgeving te verkrijgen in de B&B.

B&B Ouwerveldezicht ligt nabij de langeafstandswandelroutes GR 5 en GR 11, het Grenslandpad en lange afstand fietsroutes LF 2 Stedenroute en LF 13 Schelde-Rheinroute. Kortom een eldorado voor fietsers, mountainbikers, wandelaars en natuurliefhebbers.


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.