Pannekoekenbakker Woudrichem

4192 views


Fiets buiten opladen
Accu binnen opladen

Schapendam 7
4285XA Woudrichem
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


 De Pannekoekenbakker vindt u net buiten de  vestingmuren van het historische vissersstadje Woudrichem. Het stadje is gelegen op het kruispunt van de rivieren Maas, Waal en Merwede. In ons restaurant, dat sfeervol is ingericht met oude vissersattributen, kunt u genieten van een drankje  en één van onze vele verschillende pannenkoeken.   Wij bieden u van de eenvoudige pannenkoek met spek tot een uitgebreide visserspannenkoek aan toe.

 Wilt u het niet bij een pannenkoek laten, dan biedt onze kaart nog een ruime keuze aan soepen, pasteitjes, salades en nagerechten.

Ook in de zomer is het goed toeven op ons ruime terras op het water. Hier kunt u genieten van een fraai uitzicht met bijvoorbeeld een lekker kopje koffie met appelgebak.

Het voetveer naar Slot Loevestein ligt bij ons op 5 minuten loopafstand. Zo kan een bezoek aan de Pannekoekenbakker makkelijk gecombineerd worden met een bezoek aan het Slot of met één van de andere bezienswaardigheden in Woudrichem of omstreken. 

Tijdens de schoolvakanties zijn wij 7 dagen per week geopend.  Buiten de vakanties zijn wij op maandag/dinsdag gesloten, uitgezonderd grote groepen. 

 

 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.