Grand Café - Feesterij 't Vunderke

2578 viewsKerkstraat 1
5367 AE Macharen
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Jurgen en Loes Verhoeven verwelkomen u graag!

U kunt bij hen terecht voor een kopje koffie, een drankje of een hapje. Het Grand café heeft een uitgebreide kaart voor zowel lunch, diner als borrel.

De veranda en het terras bieden een heerlijke plek om bij te komen van een fiets of wandeltocht en als gezellig ontmoetingspunt voor vrienden en familie. Door het groot terras met zonwering en warmtelampen kunt u ook tot laat heerlijk buiten genieten. Kortom een prachtige locatie meteen bij binnenkomst van het dorp met zicht op de ophaalbrug over het Burgemeester Delenkanaal.

De Feesterij

is al jaren een begrip in de regio, geen bruidspaar is hier getrouwd zonder de uitgerolde rode loper. De feesterij is geschikt voor gezelschappen van 25 tot 350 gasten. Voor elke vergadering, feest, receptie of bijeenkomst is er een sfeervolle ruimte die prima bij uw gelegenheid aan sluit.

Vanwege de goede bereikbaarheid en de ruime eigen parkeergelegenheid is het Grand café tevens een zeer geliefd trefpunt voor het bedrijfsleven.

Voor informatie over beschikbaarheid voor bruiloften, feesten en partijen kunt u bellen met 0412-492378 of mailen naar info@vunderke.nl

Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.