Het leven is goed in het Brabantse land…Als er één plek is waar
deze zin perfect op van toepassing is, dan is het wel Auberge
De Moerse Hoeve, een oergezellige horecagelegenheid aan
de rand van het pittoreske dorp De Moer. De Brabantse
Bourgondische gastvrijheid zorgt ervoor dat het de gasten aan
niets ontbreekt. Een feest vieren, heerlijk uit eten, lunchen,
een originele Engelse high tea of gewoon genieten van een
kopje koffie! Auberge De Moerse Hoeve is het juiste adres.
“Wij voelen ons bevoorrecht om onze gasten, dankzij onze
streekproducenten en hun liefde voor de natuur, met de
mooiste en eerlijkste producten van het seizoen te kunnen
verassen”, zegt chef-kok Cees van Rijswijk. Alleen de allerbeste
ingrediënten komen hier op tafel: groente uit de volle grond,
vers geplukt fruit, vlees rechtstreeks van de boerderij,
vers gevangen vis. Door de biologische teelt en het respect
voor de natuur blijven kenmerkende texturen, typerende
aroma’s en oorspronkelijke kleuren bewaard tot op het bord.
Het stijlvol ingerichte restaurant beschikt over 60 plaatsen en
als het weer het toelaat kunnen de gasten op het terras genieten
van de streekspecialiteiten. Ook zijn er drie zalen aanwezig,
die geschikt zijn voor gezelschappen tot 300 personen.