Café d'n Dort

2912 viewsHarenseweg 3
5351NG Berghem
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Op de grens tussen Haren en Berghem bevind zich, tussen vele landerijen en verscholen achter een eeuwenoude canadaboom, één van de oudste cafés binnen de regio:
Café d'n Dort

Wanneer u één stap binnen dit rustieke kroegje zet waant u zich meteen jaren terug in de tijd. Deze ervaring maakt dat familiebedrijf d'n Dort al zo'n 150 jaar een begrip is binnen dit veelzijdige gebied. De afwisseling van rivier de Maas, een onveranderd poldergebied, historische vestigingsstadjes, verschillende kerkdorpen en de avontuurlijke bossen van Herperduin binnen een straal van vijf kilometer maakt de omgeving van het café zo ontzettend bijzonder.

Het is dit Brabantse cafeetje waar de kastelein nog graag zijn liefde voor de streek met u deelt en waar de bij toeval passerende gast of een gewone stamgast nog zijn bier uit een flesje kan drinken. Het is dit cafeetje waar iedereen komt om van het Brabantse leven te genieten.

Het café is gelegen aan het riviertje de Hertogswetering, door de bewoners van dit gebied ook wel
"d'n Wittering" genoemd. Dit riviertje baant zich kronkelend een weg door het natuurgebied de Groenendijk, wat op ons terras voor een prachtig uitzicht zorgt.

Tijdens een bezoek aan Café d'n Dort kunt u naast onze uitgebreide bier- en wijnkaart ook genieten van diverse hapjes en borrelbordjes. 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.