De Sevewaeg

3744 views


Fiets buiten opladen
Bijgewerkt op 17-10-2022

Markt 3
5975AM Sevenum
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Horecacentrum de Sevewaeg is een multifunctioneel horecabedrijf, gevestigd in diverse karakteristieke panden, gelegen in de bijzonder mooie dorpskern van Sevenum, op de allermooiste en meest levendige locatie van het dorp. Van binnen de oude, gezellige uitstraling en sfeer van vroeger, maar wel voorzien van de allernieuwste technische snufjes op het gebied van horeca en entertainment. Stap binnen in de oude dorpsstraat met het oude postkantoor en drogisterij, maar vooral moderne Stapperij de Gaper. Geniet van heerlijk bourgondisch eten in Tapperij - Grand Café Heese Pietje of op het terras. Speel een potje dart, biljart, pool of andere sporten. Vergader in een warme, intieme sfeer of vier uw feest groots. Alles is mogelijk en daarom zeggen wij: "De Sevewaeg, veelzijdige horeca."

Horecacentrum de Sevewaeg beschikt over verschillende locaties met elk hun eigen karakter. Alles is mogelijk: gezellig stappen, bourgondisch happen, buiten vertoeven, sfeervol ontmoeten, spetterend feesten, Sevewaeg op locatie en sportief vermaken. U noemt het maar op en onder het dak van ons horecacentrum gebeurd het. Kortom de mogelijkheden zijn veelzijdig en eindeloos.

Sevenum heeft een sterk toeristisch en recreatief aanbod, onder het motto: rust, ruimte en recreatie. Daarnaast is er een uitgebreid wandelroutenetwerk, een wijnboerderij en zijn er verschillende campings, diverse hotels en een hele boel andere leuke bezienswaardigheden. Daarbij is sinds 2001 attractiepark Toverland is Sevenum gevestigd.

Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.