't Stadscafé - Bommelsuitje.nl

3503 viewsMarkt 2 - 6
5301AL Zaltbommel
Nederland
(1)

Charge costs


Facilities


'T STADSCAFÉ ZALTBOMMEL

HEERLIJK GENIETEN EN ONTSPANNEN!

In het hart van de oude vestingstad Zaltbommel vindt u op de Markt 't Stadscafé. Hier kunt u bij uitstek heerlijk vertoeven in twee mooi gerestaureerde rijksmonumenten.

Zowel in de zomer als in de winter is ´t Stadscafé geopend. In het zomerseizoen heeft 't Stadscafé een kleurrijk terras op de kinderkopjes van de Markt en kenmerkt zich door de ligging, sfeer en de vriendelijke bediening. In de winter beschikt 't Stadscafé over terrasverwarming.

Er is de mogelijkheid tot lunchen en dineren. De lunchkaart bestaat uit onder meer ruim belegde pistoletjes, uitsmijters, omeletten, soepen en andere lekkernijen en specialiteiten. De dinerkaart omvat allerlei vis-vlees en vegetarische gerechten, maar ook maaltijdsalades.´t Stadscafé is het ideale rustpunt tijdens de fiets- of wandeltocht of om met vrienden, collega's en kennissen te genieten van het weer en de stad Zaltbommel.

In de weekenden is 't Stadscafé een echt uitgaanscafé en zijn er tal van Dj's alsmede live-bands te beluisteren. Bekijk onze agenda om op de hoogte te zijn van aankomende evenmenten.

We hopen u in de toekomst te mogen begroeten.


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.