Hotel-B&B Nieuw Beusink

1893 viewsNieuw Beusinkweg 20
7103DJ Winterswijk
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Dit is de gezelligste B&B van de Achterhoek! Bij ons geen extra kosten voor het reserveren, het ontbijt, de toeristenbelasting, wifi of parkeren.  Zelfs de fiets is bij de prijs inbegrepen! Erick en Magda heten u van harte welkom!

Aan de rand van Winterswijk ligt B&B Nieuw Beusink. De accommodatie heeft een grote tuin, terras met open haard, 8 jeu de boules banen en een speeltuin. De huisbar/pub is een bar op basis van zelfbediening voor de overnachtende gasten, met verschillende wijnen en bieren waaronder een streekbier. Er is een biljart, er zijn boeken en spelletjes. ’s Ochtends kunt u hier genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, u kunt ook een boterhammetje smeren voor onderweg. Er is een kleine kaart voor de kleine trek en kleine borrelhapjes. Genieten van de omgeving met de gratis fietsen, fietsroutes en wandelroutes.

De kamers zijn voorzien van boxspringbedden, eigen badkamer, een zitje met gratis koffie en theefaciliteiten, LCD tv en gratis Wifi. Er zijn 6 kamers met een eigen terras, of u geniet op het terras of in de mooie tuin met oude bomen.

Kom genieten in de Achterhoek! 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.