De heer IJs & Snackspecialiteiten

1912 viewsWeurden 7
7101NG Winterswijk
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Even voorstellen...

De Heer is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio voor uw snacks, ambachtelijk ijs en catering.

Je weet wat je eet,

Inderdaad, want alle produkten van de Heer ijs & snack specialiteiten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

De uiterste zorg voor hygiëne.

De zorg voor hygiëne bij de Heer gaat veel verder dan alleen maar het uiterlijk. Zo krijgen wij jaarlijks een hygiënecontrole van een deskundig onafhankelijke organisatie. Alles maar dan ook alles, wordt gecontroleerd. Gemak dient de mens.
Maak het u zelf gemakkelijk en informeer naar onze party- en cateringservice. Wellicht een aangename oplossing voor kantoor of bedrijf, bij overwerk, feesten of gewoon tussendoor.

Ja wij frituren verantwoord.

Wij frituren onze snacks en friet verantwoord. In onze bedrijven worden frites en snacks gebakken in vloeibaar frituurvet in plaats van vast frituurvet. Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen, en een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten. 
Wij firturen verantwoord en bakken niet alléén in vloeibaar firtuurvet, maar houden ons ook aan de 'spelregels verantwoord frituren', spelregels die zorgen voor krokante en goudgele frites.

Onder ons gezegd.

Bent u tevreden, vertel het anderen, zo niet, vertel het ons en wij zullen ons best doen eventuele klachten te verhelpen.

Wij zien u graag in onze zaak.


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.