Hotel restaurant de Vossenberg

2401 viewsElspeterbosweg 1
8076RA Vierhouten
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Adembenemend, rustgevend en inspirerend

Sinds 1931 bent u van harte welkom in het gastvrije familiehotel op één van de mooiste plekjes van de Veluwe. De Vossenberg is gelegen in het pittoreske dorpje Vierhouten dat gezegend is met de vier ‘houten’, zoals de vier bossen rondom Vierhouten genoemd worden. De schoonheid van de natuurlijke omgeving is dankzij de vierjaargetijden adembenemend, rustgevend en inspirerend te noemen.

Vergaderen op de Veluwe

Ontspannen vergaderen in een inspirerende omgeving? In het centrum van het dorpje Vierhouten, gelegen op de Hoge Veluwe? Dat kan bij ons! Voor een redelijke prijs geniet u van ouderwetse service en moderne faciliteiten. Sinds kort bieden wij ook All inclusive vergaderarrangementen aan, een vaste prijs, geen verrassingen achteraf!

Ongerept en uitbundig natuurschoon

De fiets en wandeltochten worden wereldwijd omschreven als de mooiste toegankelijke tochten langs ongerept en uitbundig natuurschoon. Met regelmaat laat Moeder Natuur u kennismaken met de vele diersoorten die de bossen rijk zijn, waaronder het statige edelhert, het wilde zwijn en de talrijke eekhoorns. Maar ook de ree, de das en de vos laten zich geregeld zien.


Genieten van verrassende gerechten                                                    

De Vossenberg staat bekend om zijn goede keuken en bijzondere verrassingsmenu’s die aangepast worden aan de vier jaargetijden. Het restaurant combineert een sfeervolle ambiance met een eigentijds maar tijdloos karakter. Een ideale gelegenheid om gezellig met de hele familie te eten maar ook voor zakelijke diners is de Vossenberg uitermate geschikt. Voor het diner serveert de Vossenberg in de zomer een heerlijk glas Chardonnay op het zonovergoten terras en op koude winteravonden krijgt u een verwarmend glas glühwein bij de openhaard of zelfs buiten op het verwarmde terras.
Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.