Vakantiepark De Bosrand

3755 viewsElspeterweg 45
8171ES Vaassen
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Vier seizoenen per jaar vakantie bij De Bosrand

Vakantiepark De Bosrand is een kleinschalig vakantiepark in Vaassen vlakbij Apeldoorn (Gelderland) op de Veluwe. Wij bieden u luxe bungalows en appartementen en diverse recreatieve voorzieningen, zoals een tennisbaan, zwembad en een speeltuin voor de kinderen. De Bosrand is het gehele jaar geopend en biedt voor jong en oud diverse mogelijkheden.

Vakantiepark De Bosrand is voorzien van alle gewenste faciliteiten voor jong en oud.

 Draadloos Internet

Dankzij het draadloos netwerk op ons vakantiepark bent u niet afgesloten van de buitenwereld en heeft u in uw eigen bungalow of appartement en overal op het park toegang tot draadloos internet.

Fitness-room
Ruim opgezette fitnessruimte waar u zelf kunt trainen, maar ook op bepaalde uren onder deskundige begeleiding een vol uur kunt meedoen met fitness of aqua-fitness.

Zwembad
Het overdekte zwembad met whirlpool en kinderbadje is elke dag geopend vanaf 10.00 uur en voor alle gasten vrij toegankelijk. Het water is altijd warmer dan 30ÂșC.

Wij hebben het zwembad in september 2011 volledig gerenoveerd en wederom in gebruik gesteld. Zo kunt u bij Vakantiepark de Bosrand altijd een baantje trekken.

Bar restaurant
U bent van harte welkom in de gezellige bar, waar u tevens terecht kunt voor plateservice maar ook voor meeneemmaaltijden en snacks. Verder treft u hier ook een aantal gezelschapsspellen aan, zoals een poolbiljart, voetbaltafel en dartspel.

Fietsverhuur
Op ons park zijn fietsen te huur, evenals kinderzitjes zodat u er met het hele gezin op uit kunt, vanaf ons vakantiepark, op de Veluwe.

Kinderen
Voor de kinderen zijn er tal van faciliteiten.Het vakantiepark biedt een speeltuin, speelveld, trampolines en natuurlijk het zwembad en een tafeltennistafel.

Broodjes service

Dagelijks bakken wij om 08.00 uur verse broodjes. De bestelling kan uiterlijk een avond van tevoren doorgegeven worden. De volgende morgen liggen de broodjes vanaf 09.00 uur voor u klaar bij de receptie.

Voor meer informatie of prijzen, kijk op onze website www.bosrand.com of bel ons op telefoonnummer 0578-57 13 43. 

  

Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.