Mona's Eet en drinkfestijn

3363 viewsGriftdijk 201
6515AE Nijmegen
Nederland
(1)

Charge costs


Facilities


  Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Welkom bij Mona’s

 

Sinds ons restaurant werd vergroot, met een super moderne keuken werd uitgerust en de terrassen buiten werden verlegd.

Is de intimiteit altijd gebleven: altijd is er een hoek waar u met uw eigen gezelschap kunt vertoeven en kunt genieten van een perfect diner.

Het bedrijf wordt gerund door een ijzersterk Team. Bekwame en creatieve koks die hun gasten buitengewoon verwennen met uiterst smakelijke gerechten. En vakbekwame bediening die u zoveel mogelijk probeert te verwennen en een geweldige avond wilt bezorgen.

Naast de gebruikelijke lunch- en dinerkaarten, staan er altijd bijzondere lunches en diners op de krijtborden. Vaak seizoens-gebonden: speciale visgerechten, mossel gerechten en niet te versmaden wild gerechten in het najaar ( het wild wordt geleverd door jagers uit de Veluwe ).

Tijdens lunchtijd kan ook van de dinerkaart gegeten worden. En... van onbeperkt spareribs of gamba's smullen kan altijd !! (Maar dan ook écht onbeperkt !!).

 

Op elke laatste zondag van de maand is er een speciale familie brunch. Voor de kinderen is er een aangepast menu en zij kunnen zich vermaken met knutselen en spelen.

Ook hebben we gedacht aan de Paas brunch en de moederdag brunch! (wel bij tijds reserveren ).

 

Toen het restaurant is verbouwd, werd ook de boerderij erbij betrokken. Deze ruimte is geschikt voor bijzondere feestjes,bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, vergaderingen en workshops. Daarboven bevindt zich de vide met een eigen bar die afzonderlijk is af te huren.

Behalve het restaurant is er ook nog de catering: een broodjes service (keuze uit 21 soorten beleg !); en u kunt ook thuisdiners bestellen: salades, koude- en warme buffetten.

Kortom: bij Mona's kunt u altijd “smakelijk eten” want bij ons boven in het vaandel van Mona’s staat: K W A L I T E I T  ! ! !

 

Er is trouwens een rookkamer......; niet weggemoffeld achter de toiletten, maar een sfeervolle ruimte. Met een gigantische kast, afkomstig uit een Berlijns slot, vol prachtig servies... Voor niet-rokers ook een kijkje waard !

 

 

Wordt ook vriend van ons op facebook en Twitter, hieronder de qr code.

Of ga naar www.facebook.com/MonasRestaurant of www.twitter.com/MonasRestaurant


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.