Veluvia op de Helling

4548 viewsHavendam 1
3846AC Harderwijk
Nederland
(1)

Charge costs


Facilities


Veluvia
Combineer het uitzicht over de vissershaven met een lunch, drankje of een snack uit onze Kombuis. Verdiep u in de bonte historie en laat u verrassen door ons huistheater, rondleidingen of uitleg over markante ‘Harderwiekers’ en bekijk een botter van dichtbij. Elke zaterdagmiddag rond borreltijd roken wij op ambachtelijke wijze vis of andere lekkernijen. Vrijdagmiddag smeedt de smid het ijzer als het heet is. En wilt u uw mail checken of online gaan? Maak dan gebruik van onze GRATIS WIFI.
 
Bezoek de historische werf op de Helling
U bent van harte welkom op onze werf! Wij vertellen u graag meer over de rijke geschiedenis van de Helling en de vele gezichten van de werf door de jaren heen. U kunt met mooi weer genieten van ons uitzicht vanaf ons terras of binnen in de Gasterij van de scheepswerf. Bij minder weer kunt u bij ons gezellig zitten bij het raam met uitzicht over de vissershaven of lekker bij onze kolenkachel.
 
De ingrediënten welke we in de keuken gebruiken, zijn speciaal geselecteerd en van hoge kwaliteit. Klikt u hier voor onze menukaart.
 
Sloepen & varen
Veluvia ligt direct aan de haven van Harderwijk op de oorspronkelijke werf. Vanuit die historische plek stapt u aan boord van één van onze boten. Verken stijlvol de wateren rondom Harderwijk in één van onze robuuste sloepen. Maak het nog spannender met een GPS foto-puzzeltocht of neem een picknickmand mee. Geniet dubbel van zon, water en exclusieve hapjes. Onze vloot bestaat uit verschillende Stormer sloepen, de salonboot 'Jacoba van Reijer Dzn' anno 1925 & botters. Vaart u met de salonboot, dan kan er uiteraard ook een kok mee.

Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.