''t Boerinneke Room & Yoghurt IJs

2117 viewsHavendam 16a
3841AA Harderwijk
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


  Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Als ’s morgens, heel vroeg, de eerste vogels kwetteren, is ’t Boerinneke al op weg om de koeien te melken. Want ijs van ’t Boerinneke wordt natuurlijk van verse melk gemaakt. Ambachtelijk ijs. Elke dag vers bereid. Elke dag maakt ’t Boerinneke vers yoghurtijs, slagroomijs. En vervolgens wordt er yoghurt aardbeienijs, room hazelnoot en room straciatellea gemaakt .  Ook hebben we sorbetijs en deze is helemaal suiker en lactose vrij. De smaken  wisselen we in het seizoen.

Milkshake’s
Wij maken onze milkshake zelf. Gewoon van ons heerlijke verse ijs en vers fruit. U kunt kiezen uit yoghurt
of roomijs en we hebben dan de volgende smaken, aardbei, framboos, banaan en  bosvruchten
 

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Dagvers gebak

Wij hebben ook beperk dagverse gebak in ons assortiment. Het wordt vers en artisanaal bereid .We maken hierbij gebruik van kwalitatieve grondstoffen. Wij hebben standaard karamel en aardbeiensloffen. Ook hebben we onze heerlijk slagroom -mergpijpjes.

 Wil je ’t Boerinneke een keer ontmoeten? Haar ijswinkel ligt aan de Havendam 16 a van Harderwijk. Op 250 meter van het Dolfinarium. Je mag het niet missen. Tot gauw!  Kijk voor het laatste nieuws over t’Boerinneke op Faceboek:  Boerinneke IJswinkel Harderwijk of kijk op www.boerinnekharderwijk.nl


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.