Herberg Visvijvers 't Mun

3043 viewsMolenstraat 10
6629KJ Appeltern
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Herberg 't Mun is vooral bekend om haar visvijvers, waar gevist kan worden op forel, zalmforel en karper.

Maar vanwege onze visvijvers serveren wij ook heerlijke schotels met verse of vers gerookte forel of zalmforel. Zo kunt u bij ons al gebakken zalmforelfilet eten voor € 8,75 per persoon (bij 2 personen) of van onze Appelterrese zalmforelschotel genieten voor € 12,25 per persoon (bij 2 personen). Beide schotels worden in de zomer geserveerd met een koude salade en friet, maar in de winter met heerlijke aardappelwedges en warme groenten.

Naast gegarandeerd verse vis serveren wij diverse heerlijke pannenkoeken en frietgerechten. Gezelschappen verzoeken wij vooraf te reserveren.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen (snel bereikbaar via de A2-A15 of A50-A15) bedrijf met diverse activiteiten, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Naast vissen bieden wij u de activiteiten: laser kleiduivenschieten, handboogschieten, jeu-de-boules, huifkartochten (met tractor) door het mooie land van Maas en Waal en kunnen wij zorgen voor fietsen. Deze activiteiten kunt u afsluiten met een van onze heerlijke maaltijden in het restaurant of op ons terras, maar ook met een barbecue (vanaf 10 personen) of buffet (vanaf 20 personen).

Kortom, ieder gezelschap kan bij ons een leuke en actieve dag doorbrengen vanaf ontvangst tot en met afsluitende maaltijd.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten! 

 


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.