Hotel Ten Cate

5305 views


Fiets buiten opladen
Accu binnen opladen
Bijgewerkt op 01-11-2022

Noorbargerstraat 44
7812AB Emmen
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum van Emmen – Drenthe, op loopafstand van Dierenpark Emmen en in het eeuwenoude dorpje Noordbarge, treft u het meest kleurrijke en vrolijke kunsthotel van Nederland aan. Kleurrijk in de zin van de kunst aan de buitenzijde en binnenzijde, maar tevens kleurrijk wat betreft ontvangst, warmte, gezelligheid en het culinaire vlak.

Eenmaal binnen kunt u genieten van een drankje of eenvoudige kaart in Bar/Brasserie 13, culinair lunchen of dineren kunt u in ons sfeervolle Restaurant 13 of in de binnentuinwaar uit de wind en in de zon prachtige gerechten worden geserveerd. Lekker loungen en genieten van sprankelende cocktails kan in de sfeervolle en hippe Lounge 13.

Voor de nodige in- en ontspanning brengt u een bezoekje aan het TC Health Centre, waar u een fitnessruimte, solarium en massagepraktijk vindt.

We beschikken over 53 hotelkamers waarvan enkele familiekamers, diverse klassiek ingerichte kamers en enkele moderne kunstkamers.

Buiten en in het hele kunsthotel kunt u de kunst van de toyisten bewonderen, maar voor ons en onze medewerkers is een andere vorm van kunst tevens zeer belangrijk en dat is de kunst van gastvrijheid. Overal in Drenthe vindt u deze gastvrijheid, bijvoorbeeld in het Veenpark of bij Plopsa Indoor Coevorden.

Wij verwelkomen u graag binnen ons kleurrijke en gezellige familiehotel in Emmen – Drenthe. Dit doen met liefde en passie voor ons vak. Kom gerust eens langs voor een rondleiding om het Toyisme te bewonderen of reserveer een arrangement voor een onvergetelijke kleurrijke beleving.


Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.