Met deze e-bikes heb je in alle omstandigheden plezier

23 januari 2023 door Redactie

Als jij zo’n fietser bent die graag lang en ver fietst en het liefst ook op alle ondergronden, dan is een e-bike met een flinke actieradius, sterke (midden)motor en stevige brede banden een must om aan je eisen te voldoen.

Riese & Müller e-bikes zijn van technisch hoge klasse

Markus Riese en Heiko Müller zijn de grondleggers van Riese & Müller e-bikes. Deze met de hand geassembleerde e-bikes komen uit Duitsland en laten zien wat echte Deutsche gründlichkeit inhoud. Voortdurende verbetering van de technologieën maakt iedere nieuwe Riese & Müller weer beter dan hij al was.

Deze e-bikes worden veelal opgebouwd rondom een Bosch motor, omdat dit één van de meest toonaangevende e-bike motoren fabrikanten ter wereld is. Daarnaast worden voor alle e-bikes de beste materialen en onderdelen gebruikt. Comfort en genegenheid met iedere e-bike die van de band rolt.

Door gebruik van goede motoren en flinke accu’s is het bereik van een Riese & Müller altijd goed. Per model verschilt het uiteraard, maar de algemene zegswijze is dat het meer dan degelijk is. E-bikes met een accucapaciteit van 750 Wh, zoals bij de Charger 4 is geen uitzondering meer. Verschillende andere modellen hebben de mogelijkheid een DualBattery te plaatsen. Dan is een capaciteit van 1250 Wh heel gewoon.

Al met al staat een Riese & Müller garant voor lang plezier, comfort en de mogelijkheid lange en sportieve ritten af te leggen over zowel asfalt als zandondergronden.

Cannondale biedt voor iedere type rijder een e-bike

Of je nou gaat mountainbiken, wielrennen, gravelbiken of een reguliere e-bike zoekt. Cannondale heeft een Neo voor jou. Neo staat voor elektrisch. En wat is regulier? Die benaming beslaat eigenlijk niet de mogelijkheden die er naast sportieve e-bikes zijn. Maak een keuze tussen een Cannondale e-bike die gericht is op de stad of een e-bike waarmee je met een gerust hart de hele dag in de bergen kunt doorbrengen.

Fiets je graag ver en lang en over moeilijkere ondergronden, dan moet de motor krachtiger zijn en de accu groter dan wanneer je op de vlakke weg in de stad rijdt. Met een Adventure Neo ga je gemakkelijk van de asfaltwegen af om prachtige ritten te maken. Met een Bosch motor is zo’n Adventure Neo krachtig en dus avontuurlijk genoeg om lastige wegen te kunnen bedwingen.

Fiets je meer in de stad en op verharde wegen dan is bijvoorbeeld een Mavaro Neo een heel populair model, met bij de Mavaro Neo 1 een actieradius van wel 175 km in het beste geval, door een 750 Wh accu.