Vakantiepark & Speelstad Oranje

3176 viewsOranje 8
9416TC Oranje
Nederland
(0)

Charge costs


Facilities


Speelstad Oranje: Een hele stad om te spelen!
In het hartje van Drenthe staat Speelstad Oranje. Een toplocatie waar hele families en gezinnen eindeloos veel speelplezier beleven. Glanzende gezichtjes, blozende wangetjes en herinneringen om niet te vergeten. In het leukste overdekte attractiepark van Nederland is het genieten geblazen voor jong en oud. De vele speelmogelijkheden garanderen pret en plezier voor iedereen. Met een oppervlakte van vier voetbalvelden(1000 m2) is er altijd een leuke attractie te vinden in het park.  Durf jij in de achtbaan, het piratenschip of het griezelhuis? Of probeer je liever alle glijbanen, bekijk je het hele park vanuit de lucht met het fietsparcours en ga je daarna even uitrusten in de bioscoop?

Ieder kind gaat compleet uit z'n dak in dit gigantische speelparadijs! Een ideale locatie om ook met slecht weer te genieten van een dagje uit met de hele familie of lekker weg met het gezin. U heeft geen kind aan de kinderen!
Iedereen mag er zijn in Speelstad Oranje! Ouders, opa's en oma's vermaken zich er ook prima. Er zijn gezellige binnen- en buitenterrasjes, om lekker te zitten, onder het genot van een drankje en/of snack, terwijl de kinderen de dag van hun leven hebben.

Ook aan de inwendige mens wordt in Speelstad Oranje gedacht. Op verschillende locaties in het park zit een snackcorner met een bar en uit eten kan in één van onze restaurants. In het buffetrestaurant geniet u van een heerlijk warm en koud buffet en in ‘Mamaloes’ maakt de kok verse pannenkoeken en pizza’s.

U kunt ook overnachten in een bungalow in Vakantiepark Oranje.

Gezellig en voordelig op vakantie naar Vakantiepark Oranje, dat is genieten voor iedereen. Een verblijf in dit ruim opgezette park is een bijzondere ervaring voor jong en oud. Er is veel vermaak voor kinderen. Maar u kunt er ook heerlijk een paar dagen onbezorgd genieten van de rust en de Drentse natuur. De gezellige vakantiewoningen op het park zijn van alle gemakken voorzien. Het park ligt midden in de natuur, heeft veel groen en iedere woning heeft een eigen tuin en terras. Comfortabele bedden zorgen dat u voldoende nachtrust krijgt.                 ’s Ochtends heerlijk samen ontbijten met warme broodjes uit de parkwinkel. En kom ’s avonds heerlijk eten in een van onze restaurants. U hoeft zich overdag geen moment te vervelen. Er zijn voldoende activiteiten op en rond het terrein van dit vakantiepark. In het naastgelegen overdekte attractiepark Speelstad Oranje hebben de kinderen de tijd van hun leven. Tevens heeft u tijdens uw verblijf gratis toegang tot het zwemparadijs (en in de wintermaanden de ijsbaan) in De Bonte Wever in Assen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Captcha image
Show another codeShow another codeThanks four your review.